EN

Tramping

Michael Antony


Dárková publikace plná fotografií pro všechny malé i velké trampy
Krosna či usárna na zádech, osady, kytary a dlouhé večery u ohně. Nejen to je tramping! Tak nazujte kanady a objevujte jeho krásu i historii v publikaci, z jejíchž stránek se line vůně táboráku. Připomenete si vše, co se s trampingem neodmyslitelně pojí – jeho dějiny, vandry, potlachy, písničky, ale i různé historky, které se mezi trampy tradují. Vaším průvodcem bude Michael Antony, dlouholetý šéfredaktor několika trampských časopisů a serveru Trampský magazín.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026444923
Datum vydání 14.11.2022
Věk od 18
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,227
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Krosna či usárna na zádech, osady, kytary a dlouhé večery u ohně. Nejen to je tramping. Tak nazujte kanady a objevujte jeho krásu i historii v publikaci, z jejíchž stránek se line vůně táboráku.

Připomenete si vše, co se s trampingem neodmyslitelně pojí – jeho dějiny, vandry, potlachy, písničky, ale i různé historky, které se mezi trampy tradují. Zavzpomínáte i na slavné trampské osobnosti a navštívíte vyhlášené trampské hospody. Po celou dobu vás bude provádět spousta autentických a často i raritních fotografií.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michael Antony

Michael Antony

Publicista a vydavatel knih, zpěvníků, časopisů i literárních sborníku s tématem trampingu a pobytu v přírodě. Nejraději cestuje doma i v zahraničí jen s batohem na zádech. Čím divočejší země, tím lépe. Spořádané země na západ od našich hranic ho po několika poznávacích cestách již moc nelákají. Ze svých cest a vandrů pravidelně píše do trampského časopisu Puchejř a na internetový trampský-magazín.cz. V posledních letech propadl historii trampingu – originálního českého fenoménu. Své poznatky publikoval ve fotografické knize Trampové (fotografie Libora Fojtíka) a v knize Naše léto, voda, lodě (Herbert Slavík a kolektiv).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM