EN

Nepro(v)daná

Petra Janačíková


Jízlivý, lehce genderově předpojatý a zaručeně nepřibarvený pohled na život. Příběhy ženy profackované životem, s občasnou sebereflexí a nevyžádanými tragikomickými vyústěními.
Časosběrný soubor povídek zachycujících život od neřízené dvacítky po usměrněný dvojnásobek. Žena v drsně nastaveném zrcadle vlastního života. Aktuálně a finálně jedno dítě, jeden partner, jedny nervy, žádný lexaurin. Kariérní strop – účetní a poskok na sto způsobů. Sakra! Tahle bilance nejspíš neaspiruje na hrdý odkaz budoucím generacím. Postřehy z obyčejných dní, střípky, které nejde dostat z hlavy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788076504752
Datum vydání 06.12.2021
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,276
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Časosběrný soubor povídek zachycujících život od neřízené dvacítky po usměrněný dvojnásobek. Žena v drsně nastaveném zrcadle vlastního života. Aktuálně a finálně jedno dítě, jeden partner, jedny nervy, žádný lexaurin. Kariérní strop – účetní a poskok na sto způsobů. Sakra! Tahle bilance nejspíš neaspiruje na hrdý odkaz budoucím generacím. Postřehy z obyčejných dní, střípky, které nejde dostat z hlavy. Pohled na partnerské „kdo s koho“, tanec na tenkém ledu v rámci rodinných i pracovních vztahů a hledání svého místa pod sluncem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM