EN

Poslední zahrada v Anglii

Julia Kelly


Tři různé éry, pět rozdílných žen a jedno výjimečné místo zakleté v čase
Emma zasvětila svou kariéru renovaci zahrad a právě dostala životní příležitost: obnovit zahrady velkolepého sídla Highbury House, které v roce 1907 navrhla proslulá Venetia Smithová. Jak se Emma ponořuje hlouběji do minulosti zahrad, odhaluje tajemství, která byla dlouho zarostlá plevelem. Čí osudy se ukrývají za zrezivělým zámkem tajemné zimní zahrady domu, sloužícího za války jako ozdravovna pro zraněné vojáky?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Last Garden in England
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 352
EAN 9788026723547
Datum vydání 29.09.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Současnost: Emma zasvětila svou kariéru renovaci zahrad a právě dostala životní příležitost – obnovit zahrady velkolepého sídla Highbury House, které v roce 1907 navrhla proslulá Venetia Smithová. Jak se Emma ponořuje hlouběji do minulosti zahrad, odhaluje tajemství, která byla dlouho zarostlá plevelem.

1907: Když Venetia poprvé vstoupila do Highbury, netušila, jak moc zahrady – a lidé, které tam potká – změní její život.

1944: Beth, která přijíždí do Higbury vypomáhat na farmě, touží najít domov. Kuchařka Stella naopak zoufale chce z Highbury pryč, aby si splnila své vlastní sny. Ovdovělá Diana, paní velkolepého domu provizorně přeměněného na ozdravovnu pro vojáky, úzkostlivě lpí na svém předválečném životě. Ale když válka ohrozí vzácné zahrady, tyto tři naprosto odlišné ženy spojí tajemství, které zůstane nadlouho skryto.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Skvely historicky roman o vyjimecne zahrade a nekolika generacich zen, ktere spojuje. Pokud mate chut na neco mileho, oddychoveho a s prvky romantiky, pustte se do pribehu, bude se vam libit.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM