EN

Tvořílkovi

Od léta až do jara čtení, hraní zábava

Lucie Cmarová


Celoroční nápadník plný aktivit i příběhů pro celou rodinu
Leontýnka a Miky jsou sourozenci, kteří žijí s rodiči na malém městě. Zatímco Leontýnka jde v září poprvé do školky, Miky nastupuje už do druhé třídy. Celá rodina ráda jezdí na víkendy a prázdniny k prarodičům na venkov. Ve školce, ve škole, doma i u prarodičů se děti učí etice, etiketě i praktickým tématům, jako je finanční gramotnost, ekologie nebo péče o domácího mazlíčka. Společně poznávají přírodu, kulturu i tradice naší země. Přidejte se k nim!

Detailní informace

Ilustrátor Vendula Hegerová
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788020460226
Datum vydání 25.08.2022
Věk od 5
Formát 220x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,536
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Leontýnka a Miky jsou sourozenci, kteří žijí s rodiči na malém městě. Zatímco Leontýnka jde v září poprvé do školky, Miky nastupuje už do druhé třídy. Spoustu času tráví se svým sousedem panem Jeřábkem a jeho pejskem Piškotem. Celá rodina ráda jezdí na víkendy a prázdniny k prarodičům na venkov. Ve školce, ve škole, doma i u prarodičů se děti učí etice, etiketě i praktickým tématům, jako je finanční gramotnost, ekologie nebo péče o domácího mazlíčka. Společně poznávají přírodu, kulturu i tradice naší země. Přidejte se k nim!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Cmarová

Lucie Cmarová

Je maminkou dvou dětí, které jí každý den učí a inspirují. Srdcem i profesí je pedagog a někde uvnitř pořád dítě, pro které je hra a radost tím nejdůležítějším. Na začátku mateřské dovolené vytvořila web a facebookovou stránku Tvoříme pro děti. Věnuje se vymýšlení a tvorbě didaktických pomůcek, tvoření s dětmi a psaní recenzí. Je zamilovaná do dětské literatury, která ji inspiruje k tvoření pracovních listů a knihohrátek. 
Zobrazit profil autora

Recenze

Radio Proglas - Tvořílkovi

...„Miki, Leontýnka a jejich rodina – dobrodružství všedního dne a pořádná dávka inspirace k aktivnímu trávení volného času pro rodiny zejména se školkovými dětmi. To jsou Tvořílkovi z dílny Lucie Cmarové a Venduly Hegerové.“...

Databazeknih.cz - Tvořílkovi

...„Tenhle celoroční nápadník aktivit pro celou rodinu je perfektně promyšlený do posledního detailu. Kapitoly jsou rozděleny podle měsíců v roce, přičemž každý měsíc je nějak tematicky zaměřený. A když jsem zmiňovala, že je promyšlený do posledního detailu, myslela jsem to naprosto vážně!“...
NAPIŠTE NÁM