EN

Zaklínač: vzestup krále všech RPG

Benoît Reinier


Legendární RPG trilogie do posledního detailu
Hra Zaklínač nastavila ve svých třech dílech zcela nová měřítka žánru RPG. Společně s autorem nahlédnete přímo pod ruce vývojářů studia a dozvíte se detailní zákulisní informace nejen o tom, jak celá trilogie vznikala, ale i co jí předcházelo, jaké překážky museli vývojáři překonat, a hlavně co vás při hraní čeká.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Rise of The Witcher: A New RPG King
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jakub Goner
Počet stran 240
EAN 9788025150832
Datum vydání 14.11.2022
Věk od 14
Formát 160x230 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,559
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hra Zaklínač nastavila ve svých třech dílech zcela nová měřítka žánru RPG. Videohry vycházející z knih Zaklínač od Andrzeje Sapkowského jsou dílem polského studia CD Projekt RED, které v nich kombinuje literární inspiraci s vizionářským vyprávěním, estetikou a hratelností.

Společně s autorem nahlédnete přímo pod ruce vývojářů studia a dozvíte se detailní zákulisní informace nejen o tom, jak celá trilogie vznikala, ale i co jí předcházelo, jaké překážky museli vývojáři překonat, a hlavně co vás při hraní čeká. Nechybí exkluzivní informace přímo od tvůrců, popis světa Zaklínače, detailní nástin jednotlivých her včetně bohatých vedlejších dějových linek ani přiblížení celkového dopadu na herní průmysl.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM