EN

Vánoční prasátko

J. K. Rowlingová


Napínavá pohádka plná kouzel od autorky Harryho Pottera
Kuba a jeho plyšové prasátko Pašík se od sebe nehnou ani na krok – to se ale změní jednoho Štědrého večera, kdy Kuba o Pašíka přijde. Je zoufalý a potřeboval by zázrak, aby svoji milovanou hračku našel. A protože jsou Vánoce, takový zázrak se skutečně stane. Vánoční prasátko, náhrada za nezvěstného Pašíka, zničehonic ožije a vymyslí odvážný plán: vydají se s chlapcem do kouzelné Země Ztracených a Pašíka najdou, ať se jim do cesty postaví cokoli.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Jim Field
Jazyk čeština
Původní název Vánoční prasátko
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Eliáš
Počet stran 304
EAN 9788000064284
Datum vydání 18.10.2021
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,574
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kuba a jeho plyšové prasátko Pašík se od sebe nehnou ani na krok – to se ale změní jednoho Štědrého večera, kdy Kuba o Pašíka přijde. Je zoufalý a potřeboval by zázrak, aby svoji milovanou hračku našel.

A protože jsou Vánoce, takový zázrak se skutečně stane. Vánoční prasátko, náhrada za nezvěstného Pašíka, zničehonic ožije a vymyslí odvážný plán: vydají se s chlapcem do kouzelné Země Ztracených a Pašíka najdou, ať se jim do cesty postaví cokoli.

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
J. K. Rowlingová

J. K. Rowlingová

J. K. Rowlingová je autorkou série knih o Harrym Potterovi, která vycházela v letech 1997–2007. Knihy vyšly ve dvou stovkách zemí, přeloženy byly do desítek jazyků. Na základě série vzniklo několik úspěšných velkofilmů. Spisovatelka je nositelkou mnoha ocenění včetně Řádu Britského impéria, který jí udělila královna Alžběta II. za zásluhy o dětskou literaturu, španělské Ceny prince asturského, francouzského Řádu čestné legie a nejvyššího ocenění pro autory dětských knih, ceny Hanse Christiana Andersena. Angažuje se v mnoha charitativních hnutích včetně podpory znevýhodněných dětí. Pro dospělé čtenáře napsala román Prázdné místo a pod pseudonymem Robert Galbraith vydává detektivní sérii s hlavním hrdinou Cormoranem Strikem. A vrací se i do kouzelnického světa – například scénářem k filmu Fantastická zvířata a kde je najít.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM