EN

Tajemství snů a jak ho rozluštit

Taťána Kročková


Nahlédněte do magického světa snů!
Pokud patříte mezi snílky a láká vás tajuplný snový svět, oceníte tohoto průvodce, který vás seznámí s moderním přístupem k výkladu snů i s nejčastějšími sny, které se lidem zdají. Dozvíte se, jak si založit snový deník, co je to spánková paralýza a lucidní snění, proč někteřílidé mají pocit, že se jim nic nezdá.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026510499
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,527
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sny nás provázejí celým naším životem a jsou mnohem důležitější, než si vůbec dokážeme představit. Navzájem se často odbýváme slovy: „To nic, to byl jen sen“ anebo třeba: „Sni

dál“, dehonestujeme vlastní sny, touhy a přání, degradujeme je na pouhé produkty našich nízkých pudů nebo emocí, opěvujeme realitu jako jediný ze všech možných světů. Ale co svět fantazie, snů, pohádek, mýtů a bájí? Není to právě ten prazákladní smysl toho, proč jsme vlastně tady?

Autorka knihy Taťána Kročková se výkladem snů zabývá už mnoho let. Tato kniha, kterou pro vás připravila, by měla být zábavnou učebnicí o tom, co pro nás znamenají sny a jak jim můžeme lépe porozumět, dozvíme se, jak si založit snový deník, co je to spánková paralýza a lucidní snění, proč bychom neměli věřit snářům a třeba i to, jak do našich snů zasáhla epidemie coronaviru. Vše je podáno jasnou a srozumitelnou formou, aniž by autorka zabředala do složitých vědeckých pojednání na straně jedné, či ezoterických poloh na straně druhé.

.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM