EN

Kdo je Ben Camino?

M. A. Isaac


Detektivní román nejen o spáchaném zločinu a průběhu vyšetřování. Odhaluje partnerské etudy hlavních hrdinů, pečlivě skrývanou minulost podezřelých a jejich vzájemné vztahy.
Charismatický komisař s osobitým smyslem pro humor a ironii Norbert Tichý vyšetřuje naráz hned dvě vraždy. Dostane na starost případ mrtvoly muže nalezené v lesíku poblíž Prahy těsně před Vánocemi a posléze uškrcené dívky. Vše komplikuje vzplanutí komisařových citů k hlavní podezřelé Editě Jasenské. Jak spolu obě vraždy souvisí a jaká tajemství celou dobu skrývají jednotliví protagonisté? A kdo je tajemný Ben Camino? To všechno čtenář postupně odhalí.

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788076504059
Datum vydání 16.08.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,259
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Charismatický komisař s osobitým smyslem pro humor a ironii Norbert Tichý vyšetřuje naráz hned dvě vraždy. Dostane na starost případ mrtvoly muže nalezené v lesíku poblíž Prahy těsně před Vánocemi a posléze uškrcené dívky. Vše komplikuje vzplanutí komisařových citů k hlavní podezřelé Editě Jasenské, bohaté dědičce a majitelce firmy. Tahle dlouhonohá krásná čarodějka ho svým půvabem, noblesou a záhadností na krátkou dobu uhrane. Její manželský vztah k mladšímu muži Renému, úspěšnému a sebevědomému řediteli firmy, není zrovna jednoduchý a idylický, i když se to tak na první pohled může zdát. Jak spolu obě vraždy souvisí a jaká tajemství celou dobu skrývají jednotliví protagonisté? A kdo je tajemný Ben Camino? To všechno čtenář postupně odhalí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM