EN

Jak kouzlo do houslí vklouzlo

Daniela Krolupperová


Pohádka o tajemném kouzlu, které proniká hluboko do lidské duše, rozezní tóny našeho srdce a léčí všechna hoře. O kouzlu zvaném hudba. František jeho sílu objevil už jako malý chlapec, kdy poprvé uslyšel líbezné houslové tóny.

Detailní informace

Ilustrátor Michaela Bergmannová
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788020459183
Datum vydání 25.11.2021
Věk od 5
Formát 165x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,32
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pohádka o tajemném kouzlu, které proniká hluboko do lidské duše, rozezní tóny našeho srdce a léčí všechny hoře. O kouzlu zvaném hudba. František jeho sílu objevil už jako malý chlapec, kdy poprvé uslyšel líbezné houslové tóny. I on se chtěl stát houslistou, a tak se toho kouzla držel, nepouštěl, šel za ním až na druhý konec světa. Celé roky poctivě cvičil, až se stal slavným houslistou. Jenomže na světě nejsou jen dobrá kouzla, ale také zlé čáry. A tak zlý černokněžník chce stůj co stůj Františkovo líbezné hraní a radost, kterou jeho hudba působí na lidská srdce, sprovodit ze světa. Zvítězí zlé čáry nad čarokrásnými tóny?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Daniela Krolupperová

Daniela Krolupperová

Daniela Krolupperová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií a mnohé z jejích titulů získaly ocenění. Od ukončení studia pracuje ve svobodném povolání jako překladatelka a tlumočnice ze severských jazyků. Její první knihy směřovaly k populárně-naučné literatuře (Proč mluvíme česky, Viropis), ale beletristické příběhy na sebe nenechaly dlouho čekat. Pro menší děti jsou to např. Sedmilhář Josífek, Policejní křeček, Kouzelná aktovka, trilogie o Bubáčkovi či Atlas strašidel. Pro starší čtenáře Společenstvo klíčníků, Zločin na Starém Městě pražském a další.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM