EN

Polibek na Mykonu

Catherine Riderová


Léto, moře a romantický ostrov - místo stvořené pro letní lásku!
Izzy si prázdniny představovala jinak, místo práce zpěvačky hlídá na výletní lodi děti. A její bývalý si zatím užívá s někým jiným. A tak se Izzy rozhodně strávit příjemné odpoledne na Mykonu. Zach se na ostrově narodil, ale nyní se dostal do sporu s rodinou kvůli rodinnému dědictví. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název Kiss me in Mykonos
Původní jazyk angličtina
Řada Polibek
Počet stran 232
EAN 9788076615137
Datum vydání 13.06.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,271
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Izzy si prázdniny představovala jinak: Místo toho, aby prorazila jako zpěvačka, pracuje jako chůva na výletní lodi ve Středozemním moři. A navíc sdílí kajutu se svým bývalým – který si začne užívat s novou láskou. A tak se Izzy rozhodne podívat se na ostrov Mykonos. Ale to ještě netuší, že tam stráví delší čas, než si původně myslela.

Zach se narodil na Mykonu, ale vyrůstal v Chicagu, a když se nyní vrátil ke své rozvětvené řecké rodině, na obzoru se rýsují problémy: Chce prodat svůj podíl v obrovském domě po prarodičích, aby mohl rozjet svůj podnik a nákupem a renovací nemovitostí. A zbytek rodiny s jeho rozhodnutí samozřejmě nesouhlasí. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Polibek"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

kniznidira.cz - Polibek na Mykonu

...„Styl psaní je jednoduchý, dialogy ubíhají, chemie funguje, povaha postav odpovídá jejich věku, má to hlavu a patu a skutečně z toho sálá léto i kapka jakési nostalgie. Maličko se naťuknou mezigenerační spory stejně jako vztahy, rodina, budoucnost, vyrovnání se se ztrátou prarodiče a podobně.“...
NAPIŠTE NÁM