EN

Polibek v Londýně

Catherine Riderová


Prožijte romantické Vánoce v Londýně!
Londýn, týden před Vánoci. Jason je ve městě svých snů poprvé – a proti vůli rodičů chce zanechat studia práv a stát se hercem. Cassie Winterová má plné zuby filmů, divadel i herců – a má k tomu opravdu dobrý důvod. A tihle dva se setkají na představení Bídníků. A jelikož se Cassie ze všech sil snaží vyhnout rozhovoru se svou mámou a Jason touží oddálit rozhovor s rodinou, rozhodnou se vyrazit na tour po Londýně a jeho divadelních scénách. A třeba se ukáže, že pár společně strávených dní změní jejich osud.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Kiss me in London
Původní jazyk angličtina
Řada Polibek
Překladatel Magdaléna Stárková
Počet stran 248
EAN 9788075449085
Datum vydání 11.11.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,29
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Londýn, týden před Vánoci. Devatenáctiletý Jason Malone je ve městě svých snů poprvé – a proti vůli rodičů chce zanechat studia práv a stát se hercem. Letní stáž na Královské akademii umění by byla tím správným prvním krokem, ale nejdříve musí uspět v náročném konkurzu.

Cassie Winterová má plné zuby filmů, divadel i herců – a má k tomu opravdu dobrý důvod. A tihle dva se setkají na představení Bídníků. A jelikož se Cassie ze všech sil snaží vyhnout rozhovoru se svou mámou a Jason touží oddálit rozhovor s rodinou, rozhodnou se vyrazit na tour po Londýně a jeho divadelních scénách. A třeba se ukáže, že pár společně strávených dní změní jejich osud.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Polibek"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM