EN

První pomoc pro kočky

Vše, co potřebujete vědět v nouzi

Jennifer Parkerová


Zdraví vaší kočky - každodenní péče - nehody a akutní stavy - vybavení lékárničky pro kočky - co dělat a co nedělat
Kniha představuje průvodce první pomocí, díky němuž vždy dokážete zareagovat tím nejvhodnějším způsobem na různé zdravotní obtíže vašeho mazlíčka – ať je to malé škrábnutí, nebo život ohrožující stavy. Pročtěte si ji celou – seznámí vás se základními principy první pomoci a prevence úrazů u koček. Uložte si ji do kočičí lékárničky (zde se dozvíte, co má obsahovat), aby byla vždy po ruce, když budete muset řešit nějaký akutní problém. Text doprovázejí krok za krokem názorné barevné ilustrace a fotografie.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název First Aid For Cat Owners
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Mandelíková
Počet stran 192
EAN 9788020457486
Datum vydání 21.10.2021
Věk od 15
Formát 170x230 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,514
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Tento srozumitelný a komplexní průvodce zdravím vašeho mazlíčka obsahuje jasné a stručné instrukce pro řešení akutních stavů i všeobecné rady, co dělat, aby byla vaše kočka v optimálním zdravotním stavu.

V první části nazvané ZDRAVÁ KOČKA naleznete všeobecné informace o tom, jak zajistit, aby byla vaše kočka v pořádku, a mohla tak prožít spokojený život – od rad ohledně pravidelné péče o zdraví, výživu a kondici až po prevenci proti parazitům.

V druhé části ZÁKLADNÍ PRVNÍ POMOC najdete praktické rady, popsané krok za krokem, týkající se problémů, které zvládnete vyřešit doma: jak kočku vyšetřit a zkontrolovat její fyziologické funkce, jak s ní manipulovat a zacházet, když je zraněná, jak pečovat o rány a podávat léky nebo jak se starat o nemocnou kočku, aby se opět uzdravila.

Třetí část PRVNÍ POMOC popisuje jasné a přehledné postupy se zdůrazněnými klíčovými informacemi, které jsou potřeba pro poskytnutí nezbytné první pomoci v akutních případech.

Kniha je doprovázena barevnými fotografiemi a názornými ilustracemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM