EN

Nevěřte slepicím

Miloš Kratochvíl


Bláznivá sbírka básniček od oblíbeného autorského dua
Vydejte se do světa hravých básniček k zasmání i k zamyšlení! Slova jsou jako stavebnice a s trochou nápaditosti z nich může vyrůst nejen domeček, ale i fantastický zámek, který věžičkami lechtá mraky na břiše. Co můžou mít společného roviny, těstoviny a klukoviny? Proč ováda bolí záda? Co když norek spolkne korek? A proč nechovat mouchy v kleci na papouchy? To všechno se teď děti dozví dřív, než stihnou říct kvok!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788020456533
Datum vydání 10.06.2021
Věk od 6
Formát 190x220 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po oblíbených sbírkách bláznivých básniček Pes nám spadla a Kouká roura na kocoura přichází autorská dvojice Miloš Kratochvíl a Eva Sýkorová-Pekárková s novinkou Nevěřte slepicím. Knížka hravým způsobem nabízí básničky k pobavení i k zamyšlení, k překvapení i k úžasu, co všechno se dá ze stavebnice slov poskládat. Nebo snad tušíte, co mohou mít společného roviny, těstoviny a klukoviny? Co jsou to plniny? A proč nechovat mouchy v kleci na papouchy?

Miloš Kratochvíl je autorem mnoha televizních inscenací, pohádek a více než čtyřiceti knížek pro děti. Mezi čtenářsky nejoblíbenější patří pentalogie Pachatelé dobrých skutků nebo Prázdniny blbce číslo 13.

Knížka Nevěřte slepicím volně navazuje na sbírky „bláznivých“ básniček Pes nám spadla a Kouká roura na koucoura.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM