EN

Rivalové

Emily Wibberley


Navzájem se nesnáší, ale co když mezi nimi přeskočí jiskra?
Alison a Ethan soutěží. Skoro ve všem, ve škole i mimo ni, nebere to konce. Oba však chtějí ve všem uspět, stát se nejlepšími studenty v ročníku a dostat se na Harvard. Kdyby se Alison mohla Ethanovi až do konce školy vyhnout, s chutí by to udělala. Kvůli doporučujícímu dopisu však snad ještě jednu společnou aktivitu zvládne, když zatne zuby. Nebo to nakonec nebude třeba? Jejich rivalita se najednou spíš podobá přátelství a ona má pocit, že jediné, po čem touží víc než zvítězit v tomhle závodě, je... Ethan?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Adéla Stopka
Jazyk čeština
Původní název What's not to Love
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Bičíková
Počet stran 376
EAN 9788076613935
Datum vydání 11.04.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,425
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Od začátku střední školy spolu Alison Sangerová a Ethan Molloy soutěží. Skoro ve všem. Na volitelných předmětech, ve školních novinách, při dobrovolničení, nemá to konce. Kdyby se Alison mohla Ethanovi až do konce školy vyhnout, s chutí by to udělala. Oba však chtějí ve všem uspět, stát se nejlepšími studenty v ročníku a dostat se na Harvard, takže spolu mají společné hodiny i mimoškolní aktivity. Když jim ředitelka uloží, aby společně zorganizovali sraz absolventů školy po deseti letech – že jim pak napíše doporučení na Harvard, mají oba pocit, že jednu společnou aktivitu ještě přetrpí, pokud z toho na konci budou mít prospěch. Ve finále spolu tráví tolik času, že se jejich odvěká rivalita začíná podobat přátelství. Napětí mezi nimi stoupá a Ashley bojuje s tím, že jediné, po čem touží víc, než zvítězit v tomhle závodě… je Ethan.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Databazeknih.cz - Rivalové

...„Rivalové jsou ve výsledku příjemná, zábavná oddechovka s hate-love vztahem ideální (nejenom) na blížící se léto a (nejenom) pro náctileté čtenářky. Já jsem si čtení Rivalů parádně užila, což jen dokazuje, že jsem je zhltla během dvou večerů a chodila kvůli nim spát ve dvě ráno“...
NAPIŠTE NÁM