EN

Ztracen v džungli

Yossi Ghinsberg


Autentický dobrodružný příběh mladého Izraelce se odehrává na počátku osmdesátých let v Jižní Americe, kdy se původně neplánovaný turistický výlet čtyř přátel do nitra džungle v Bolívii pro něho změnil v dramatický zápas o přežití. Autor se přes všechnu hrůzu do deštného pralesa zamiloval a po řadu let se věnuje práci v různých organizacích na jeho záchranu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Jungle
Počet stran 248
EAN 9788020445216
Datum vydání 01.02.2018
Věk od 15
Formát 148x217 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,37
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Čtyři cestovatelé se setkají v Bolívii a vypraví se do hlubin amazonského pralesa. Zpočátku snové dobrodružství se však rychle změní v nebezpečnou noční můru a po týdnech putování hustým podrostem se čtyři baťůžkáři rozdělí na dvě skupiny.

Yossi, který se po strašlivé nehodě na voru oddělí od svého společníka, je nucen přežívat celé týdny o samotě a potýkat se s jedním z nejdivočejších prostředí na planetě. Musí si poradit bez nože, mapy nebo výcviku k přežití, sám si postavit improvizovaný přístřešek a shánět divoce rostoucí ovoce.

Když mu během běsnící bouře napadne nohy gangréna a on ztratí veškerou orientaci, začíná ztrácet naději a propadá pochybám, zda se někdy dostane z džungle živý…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM