EN

Tréninková bible pro cyklisty

Joe Friel


Joe Friel ukazuje cyklistům i cyklistkám, jak si snadno naplánovat cestu k dokonalosti, spokojenosti a větší radosti z ujetých kilometrů. Jak rozvíjet cyklistické schopnosti? Jak cíleně zdokonalovat jízdu do kopců, rychlost a vytrvalost? Jak intenzivní má být trénink, jaký má mít objem a jakou délku? Jak se vyhnout přetrénování? Co jíst před, při a po jízdě? Jak urychlit regeneraci po náročném tréninku? Jak si naplánovat roční, sezónní nebo denní tréninkový plán? Jak trénovat v týdnech, kdy chceš i závodit?

Detailní informace

Žánr sport
Jazyk čeština
Původní název The Cyclist´s Training Bible
Počet stran 338
EAN 9788020426406
Datum vydání 01.06.2013
Věk od 15
Formát 210x280 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,937
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nezáleží na tom, jestli sníš o velké cyklistické kariéře nebo chceš jen zdokonalit svou fyzičku: Joe Friel ukazuje všem cyklistům (i cyklistkám), jak si snadno naplánovat cestu k dokonalosti, spokojenosti a větší radosti z ujetých kilometrů.

Jak rozvíjet cyklistické schopnosti? Jak cíleně zdokonalovat jízdu do kopců, rychlost a vytrvalost? Jak intenzivní má být trénink, jaký má mít objem a jakou délku? Jak se vyhnout přetrénování? Co bych měl jíst před, při a po jízdě? Jak urychlit regeneraci po náročném tréninku? Jak si naplánovat roční, sezónní nebo denní tréninkový plán? Jak trénovat v týdnech, kdy chceš i závodit? Na všechny tyto a stovky dalších otázek odpoví nejúspěšnější a nejprodávanější kniha o cyklistice a tréninku posledního desetiletí. Kniha obsahuje množství praktických rad a tipů, příklady správné výživy a regenerace, stejně jako spousty příkladů a tréninkových metod světových cyklistických hvězd.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM