EN

Temná stránka hledačů světla

Debbie Fordová


Sobeckost přítele, lenost kolegy či třeba arogance neznámého člověka vás dokáže úplně rozhodit a vy se přestáváte kontrolovat… Proč? Jaká je pravá příčina vašich emocionálních erupcí? Existuje řešení, jak tyto situace lépe zvládat? Mezinárodně uznávaná americká terapeutka Debbie Fordová, která v minulosti úspěšně zvítězila nad vlastní dlouholetou závislostí na drogách, nachází vysvětlení v koncepci tzv. temných stránek.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Dark Side of the Light Chasers
Počet stran 160
EAN 9788020455307
Datum vydání 18.09.2019
Věk od 15
Formát 155x213 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sobeckost přítele, lenost kolegy či třeba arogance neznámého člověka vás dokáže úplně rozhodit a vy se přestáváte kontrolovat… Proč? Jaká je pravá příčina vašich emocionálních erupcí? Existuje řešení, jak tyto situace lépe zvládat?

Mezinárodně uznávaná americká terapeutka Debbie Fordová, která v minulosti úspěšně zvítězila nad vlastní dlouholetou závislostí na drogách, nachází vysvětlení v koncepci tzv. temných stránek.

Nikdo z nás není tak dobrý, jak by si přál. Máme-li problémy se svým okolím, znamená to, že se neumíme smířit s vlastními „negativními“ vlastnostmi a mrháme energií na odsuzování ostatních – místo toho, abychom je pochopili. Takovým postojem se však vzdalujeme možnosti žít naplno a svobodně. Čtivě a moudře napsaná kniha Debbie Fordové pomohla už milionům čtenářů na celém světě. A pomůže i vám, pokud se na cestu sebepoznání vydáte.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM