EN

Těhotná a fit

Kristina Pintoová


Kniha postupuje chronologicky od prvního trimestru přes porod a první měsíce po porodu. Obsahuje stovky tipů, cviků, rad ohledně stravování, lékařských komentářů a doporučení, jak zůstat fit. Tato kniha ukazuje, jak na to, když chcete mít dítě a nevzdat se aktivního sportovního života. Příručka se zabývá problematikou tělesné aktivity v průběhu těhotenství.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Fit and Healthy Pregnancy
Počet stran 320
EAN 9788020433473
Datum vydání 01.08.2015
Věk od 15
Formát 155x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Olympijské hry v Londýně v roce 2012 působily jako oslava sportu v těhotenství, jako průlomový okamžik pro sport i mateřství. Na hrách v Pekingu v roce 2008 plavkyně Dara Torresová otevřela sportujícím ženám dveře k tomu, aby byly jako matky dobře vidět, a olympiáda v Londýně navázala tam, kde Torresová začala; matky byly pěkně vepředu.

Těhotenství nemusí znamenat utrum s cvičením a sportem. Autorky vyvracejí mýty o tom, že cvičení v průběhu těhotenství není bezpečné… Právě naopak: je ideální pro zdraví a kondici nastávající maminky i dítěte. Kniha postupuje

chronologicky od prvního trimestru přes porod a první měsíce po porodu. Obsahuje stovky tipů, cviků, rad ohledně stravování, lékařských komentářů a doporučení, jak zůstat fit.

Tato kniha ukazuje, jak na to, když chcete mít dítě a nevzdat se aktivního sportovního života.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM