EN

Plavání

Terry Laughlin


„Plavat skvěle může každý,“ a to se dle autora týká jedince jakéhokoliv věku, pohlaví či dosavadních dovedností. Text nejprve vysvětluje běžné překážky, jimiž při plavání čelí všichni lidé a popisuje, jaké poznatky, přístupy a návyky pomohou k úspěchu. Další část objasňuje zásady účinného plavání či vzájemného působení těla a vody. Následují kapitoly věnující se jednotlivým plaveckým stylům s radami, jak důsledně a účinně plavecký styl trénovat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Extraordinary swimming for every body
Počet stran 248
EAN 9788020431424
Datum vydání 01.11.2013
Věk od 15
Formát 140x208 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Každý může plavat skvěle! Nezáleží na věku, tělesných proporcích ani předchozích zkušenostech. Terry Laughlin přichází s revoluční metodou pro účinnější, rychlejší a zdravější plavání pomocí jednoduchých cvičení, která vám pomohou zlepšit stabilitu ve vodě, prodloužit záběr nebo usnadnit dýchání. Výsledky jeho metody jsou obdivuhodné: začátečníci, zkušení plavci i triatlonisté shodně konstatují, že Laughlinova metoda plavání jim změnila život.

Díky „metodě úplného ponoření“ zvládnete všechny plavecké styly během velmi krátké doby a už nikdy nebudete mít pocit, že je voda nepřátelský živel, se kterým je třeba zápasit.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM