EN

Pár kroků vpřed

Graeme Simsion, Anne Buistová


Ovdovělá umělkyně z Kalifornie Zoe a čerstvě rozvedený technik z Yorkshiru Martin jsou každý z jiného světa, ale když se setkají na dva tisíce kilometrů dlouhé Svatojakubské pouti, dostanou příležitost bilancovat uprostřed života, hledat sebe sama – a možná objevit i lásku. Romantický, vtipný a inteligentní příběh vyprávějí oba protagonisté střídavě ze své perspektivy; autor oblíbené knihy Projekt manželka ho napsal společně se svou ženou Anne.

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název Two Steps Forward
Počet stran 368
EAN 9788020448378
Datum vydání 03.10.2018
Věk od 18
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor oblíbených knih Projekt manželka a Dozvuky mých lásek napsal tento román společně se svou ženou Anne. Vypráví o bilancování uprostřed života, o hledání lásky i sebe sama.

Na dva tisíce kilometrů dlouhé pěší pouti do Santiaga de Compostella se setkávají dva lidé ze zcela odlišných světů. Zoe je nedávno ovdovělá umělkyně z Kalifornie, Martin čerstvě rozvedený technik z Yorkshiru. Narazí na sebe v malebné vesničce Cluny ve střední Francii, odkud už stovky let vyrážejí poutníci na Svatojakubskou pouť. Říká se, že „Camino“ člověka změní, pomůže mu vyrovnat se s tíživou minulostí a objevit jeho nové, lepší já, a přesně v to oba hrdinové doufají. Ale dokážou na cestě, která je svedla dohromady, objevit také jeden druhého?

Romantický, vtipný a  inteligentní příběh vyprávějí oba protagonisté střídavě, a Graeme s Anne nám tak nabízejí pohled na osudy postav z mužské i ženské perspektivy. Román Pár kroků vpřed vypráví o naději, o psychické, fyzické i duchovní obrodě. Dlouhá cesta je podobenstvím, vždyť stejně jako v životě se na ní člověk neustále rozhoduje, co opustit, co si vzít s sebou a čeho dosáhnout. A hlavně jak se nevzdávat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM