EN

Ozbrojená žena

Kateřina Janouchová


V desátém pokračování příběhů oblíbené hrdinky se porodní asistentka Cecilie Lundová opět ocitne uprostřed dramatických událostí. Na porodní klinice, kde Cecilie pracuje, dojde k násilnému činu a zanedlouho naleznou v její těsné blízkosti tělo mladého lékaře. Když vzápětí beze stopy zmizí studentka medicíny, která zřejmě o pozadí vraždy něco věděla, nedokáže už Cecilie dál nečinně přihlížet a opět se pouští do pátrání.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Vapendragerskan
Počet stran 400
EAN 9788020446770
Datum vydání 22.11.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,404
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Porodní asistentka Cecilie Lundová se spojí s dávnou známou v naději, že jí to pomůže znovu nalézt ztracenou rovnováhu a nabrat síly – fyzické i psychické. Na domácí frontě je sice momentálně celkem klid, i když dospívání nejstarší dcery Sofie není žádná pohádka, zato se však stahují mračna nad Ceciliinou prací. Soukromé porodní klinice Victoria, kde Cecilie pracuje, hrozí zrušení, a to ještě zdaleka není to nejhorší.

Na klinice dojde k  šokujícímu brutálnímu činu a krátce poté naleznou v její těsné blízkosti mrtvé tělo mladého lékaře. Že by spolu oba zločiny souvisely? Když vzápětí beze stopy zmizí studentka medicíny, která zřejmě o pozadí vraždy něco věděla, nedokáže už Cecilie dál nečinně přihlížet a opět se pouští do pátrání.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM