EN

Nový dress code

Pravidla oblékání moderního muže

Giuseppe Ceccarelli


Tato kniha obsahuje souhrn klasických pravidel pánského oblékání upravených podle moderního vkusu a zároveň slouží jako záchytný bod pro docela nové a originální styly oblékání, jimiž muži každodenně usilují o pohodlí a eleganci. Někteří vytvářejí svůj styl přirozeně a spontánně, pro jiné jde o pečlivé budování vlastní image. Tato příručka vám postupně odhalí smysl jednotlivých pánských dress codů a krok za krokem vás provede jejich současnými proměnami.

Detailní informace

Žánr design
Jazyk čeština
Původní název New Dress Code, I'abc dell'abbigliamento maschile oggi
Počet stran 208
EAN 9788020448873
Datum vydání 28.08.2018
Věk od 15
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,826
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dress code se dnes již nepovažuje za omezení tvořivosti a individuality, nicméně k pochopení pravidel oblékání je stále zásadní, a to i v případě, že se je snažíme překročit.

Tato kniha obsahuje souhrn klasických pravidel pánského oblékání upravených podle moderního vkusu a zároveň slouží jako záchytný bod pro docela nové a originální styly oblékání, jimiž muži každodenně usilují o pohodlí a eleganci. Text, jehož autorem je věhlasný italský odborník v oblasti současné módy Giuseppe Ceccarelli a který doprovází řada kvalitních fotografií, obsahuje mnoho svědectví a zkušeností skutečných přívrženců pánského oblékání, od generálních ředitelů přes úředníky a dělníky až po umělce a dandyovské šviháky. Zjistíme tak například, jakým způsobem tyto osobnosti přetvořily smoking, aniž by porušily jeho tradici, anebo jaký převrat zapříčinily úpravou obleku „formal attire“. Dozvíme se rovněž, že „zvláštní příležitostí“ k oblékání může být i nová pracovní pozice či změna životního stylu.

Někteří muži vytvářejí svůj styl přirozeně a spontánně, pro jiné jde o pečlivé budování vlastní image. Tato příručka vám postupně odhalí smysl jednotlivých pánských dress codů a krok za krokem vás provede jejich současnými proměnami. Překlad Jana Montorio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM