EN

Můj divotvorný hrnec

Jaroslav Sapík


Jaroslav Sapík zcela záměrně již desetiletí navazuje na tradice měšťanské kuchyně, která ve své nejlepší podobě patřila ke špičce evropské gastronomie. Jeho nová česká kuchařka představí klasickou i moderní českou kuchyni založenou především na domácích produktech. Její členění zdůrazňuje chuťovou pestrost i moderní kuchařské trendy i hlediska racionální výživy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020427816
Datum vydání 01.04.2012
Věk od 15
Formát 296x250 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jaroslav Sapík

Jaroslav Sapík

Narodil se 19. srpna 1952 v Brně. Vyučil se kuchařem v hotelu Ambassador, kde se postupně propracoval do pozice šéfkuchaře. Absolvoval mnoho zahraničních cest do předních hotelů a restaurací v Německu, Rakousku, Anglii, Španělsku, Maďarsku, Indii, Singapuru. Zúčastnil se řady domácích a mezinárodních soutěží, ze kterých si odnesl čestná uznání a medaile. Od roku 1992 vlastní restauraci a penzion U Sapíků v Klokočné, kde rovněž bydlí. Vařil také několika prezidentům na Pražském hradě, připravoval menu pro prezidenty, krále, monarchy a papeže. V roce 2009 obnovil Československý svaz kuchařů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM