EN

Moje cesta do Sparty

Dean Karnazes


Moje cesta do Sparty je příběh o běhu z Athén do Sparty, který byl inspirovaný antickou legendou o běžci Feidippidovi, jenž v roce 490 př. n. l. tuto vzdálenost zdolal za 36 hodin. Vypravěčem je Dean Karnazes, autor fenomenálního bestselleru Ultramaratonec, který se plným právem cítí dědicem řecké tradice. Je to příběh o pozoruhodné cestě podnětného atletického úsilí, které navždy formovalo lidstvo: schopnosti běžet.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Road to Sparta
Počet stran 264
EAN 9788020449979
Datum vydání 18.11.2019
Věk od 18
Formát 155x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,562
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Moje cesta do Sparty je příběh o běhu z Athén do Sparty, který byl inspirovaný antickou legendou o běžci Feidippidopvi, jenž v roce 490 př. n. l. tuto vzdálenost zdolal za 36 hodin. Karnazes, autor fenomenálního bestselleru Ultramaratonec, se plným právem cítí dědicem řecké tradice. Příběh, který se chystáte číst, čekal dva a půl tisíce let, než bude odvyprávěn. Tvrdošíjně po staletí a tisíciletí vzdoroval uvnitř historických kronik – legendární příběh prvního maratonu přestál zkoušku časem a neúnavně očekával, až se zjeví v celé své kráse. Až doteď.

Sága, která vás čeká, vypráví o pozoruhodné cestě jediného a podnětného atletického úsilí, které navždy formovalo lidstvo, prostředku, díky kterému mohlo být tohoto báječného výkonu dosaženo a který je něčím, co mají všichni lidé už od počátku věků bez ohledu na všechny naše rozdíly a nepoměry společné: schopnost klást jednu nohu před druhou – a běžet.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM