EN

Moderní odstřelovači po 11. září 2001

Leigh Neville


V letech následujících po útoku na Světové obchodní středisko v New Yorku 11. 9. 2001 došlo k významným změnám v uplatnění odstřelovačů při válečných i bezpečnostních operacích. Rychle se vyvíjely zbraně, speciální příslušenství a příprava odstřelovačů. Nová kniha odborníka na speciální síly přibližuje dění na bojištích v Iráku a Afghánistánu. Seznamuje s protiteroristickými akcemi po celém světě.

Detailní informace

Žánr military
Jazyk čeština
Původní název Modern Snipers
Počet stran 328
EAN 9788020443793
Datum vydání 05.06.2017
Věk od 15
Formát 155x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,644
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

V letech následujících po útoku na Světové obchodní středisko v New Yorku 11. září 2001 došlo k významným změnám v uplatnění odstřelovačů při válečných i bezpečnostních operacích. Rychle se vyvíjely zbraně, střelivo, speciální příslušenství a také příprava odstřelovačů.

Nová kniha předního odborníka na speciální síly přibližuje dění na bojištích v Iráku a Afghánistánu, ale seznamuje také s odvážnými protiteroristickými akcemi po celém světě. Z osobních zkušeností odstřelovačů se čtenář dozví řadu podrobností o práci elitních profesionálních střelců – jaký je jejich výcvik, výzbroj, vybavení, jak využívají moderní techniku, kde, kdy a jak se zapojují do akce.

Kniha Moderní odstřelovači nabízí dosud nejaktuálnější a nejrealističtější pohled na mnoha mýty opředené specialisty, kteří dnes hrají klíčovou roli v konvenčním i nekonvenčním válčení a neobejde se bez nich žádná protiteroristická jednotka.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM