EN

Manuál oční plastické a estetické chirurgie

Lubor Šplíchal


Kniha vás fotografiemi a k nim vytvořenými obrazovými schématy provede současným spektrem nejužívanějších terapeutických a estetických postupů v periokulární oblasti. V první části probírá anatomii a topografii očních adnex, základní techniky šití a šicí materiály, chirurgické nástroje, anestezii, a možnosti chirurgického řešení j nejběžnějších afekcí. Dále je zaměřena na operační postupy, které řeší základní malpozice víček a rekonstrukci dané oblasti, s ohledem na výsledný kosmetický a funkční efekt.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020447197
Datum vydání 01.10.2018
Věk od 15
Formát 164x156 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,471
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jedná se o první okuloplastickou monografii v českém jazyce. Je učena především oftalmologům a plastickým chirurgům, ale také lékařům dalších specializací, které zajímá daná problematika. 

Kniha vás fotografiemi a k nim vytvořenými obrazovými schématy provede současným spektrem nejužívanějších terapeutických a estetických postupů v periokulární oblasti.

V první části probírá anatomii a topografii očních adnex, základní techniky šití a šicí materiály, chirurgické nástroje, anestezii, a možnosti chirurgického řešení j nejběžnějších afekcí. Dále je zaměřena „step by step“ na operační postupy, které řeší základní malpozice víček a rekonstrukci dané oblasti, s ohledem na výsledný kosmetický a funkční efekt.                       

Samostatná část je věnována stávajícím trendům estetické chirurgie víček a obočí, ale i výhodám jejich miniinvazivních variant. V neposlední řadě seznámí čtenáře s využitím výplňových materiálů a toxinů a s technikami a schématy jejich aplikace v rámci postupů korektivní dermatologie. 

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM