EN

Kamenní andělé

Kristina Ohlssonová


Blíží se Velikonoce a Simona se těší, že je stráví u své babičky v Ahusu. Když k ní přijede, něco je jinak než obvykle - v domě panuje zvláštní atmosféra a babička je unavená a zamyšlená. Z Pokoje vzdechů se ozývají podivné zvuky. Čtyři kamenné sochy v zahradě pořád někdo přesouvá a ze starého kazetového magnetofonu se ozývají tajuplné rozzlobené hlasy, které ji varují, aby si pospíšila, než bude pozdě. Dokáže společně s kamarády Billiea Aladinem záhadu vyřešit?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Stenänglar
Počet stran 184
EAN 9788020442765
Datum vydání 09.04.2018
Věk od 9
Formát 140x185 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Blíží se Velikonoce a Simona se těší, že je stráví u své babičky v Ahusu. Když k ní přijede, něco je jinak než obvykle – v domě panuje zvláštní atmosféra a babička je unavená a zamyšlená. Z Pokoje vzdechů se ozývají podivné zvuky. Čtyři kamenné sochy v zahradě pořád někdo přesouvá a ze starého kazetového magnetofonu se ozývají tajuplné rozzlobené hlasy, které ji varují, aby si pospíšila, než bude pozdě. Navíc babička upadla a skončí v nemocnici, takže Simona zůstane v jejím domě úplně sama. Dokáže společně s kamarády Billie a Aladinem záhadu vyřešit?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová

Kristina Ohlssonová vystudovala politologii, pracovala mj. jako analytička v Organizaci pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OSCE), na švédském ministerstvu zahraničních věcí a Policejním prezidiu, rok působila ve Vídni jako expertka na otázky terorismu. Velkou popularitu u českých i světových čtenářů získala její série s vyšetřovatelkou Frederikou Bergmanovou, která od roku 2013 vychází i v češtině. Mimo tuto sérii píše autorka ještě knihy o advokátovi Martinu Bennerovi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM