EN

Balíček 3ks Zrozeni k běhu + Takoví normální hrdinové + Jez a běhej

Christopher McDougall


Tři knihy, které nastartovaly aktuální vlnu zájmu o běhání a zdravý životní styl: Zrozeni k běhu, Jez a běhej a Takoví normální hrdinové. Všechny tři knihy spojuje poutavý příběh, mimořádné výkony a obrovský potenciál motivovat čtenáře ke změně. Kniha inspirují k tomu, abychom začali naslouchat vlastnímu tělu a vyšli z vydýchané posilovny, začali sportovat v přírodě a vydali se vstříc vlastním hrdinským výkonům.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 864
EAN 9788020442505
Datum vydání 01.09.2016
Věk od 15
Formát 165x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 1,942
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Box sportovních titulů

Tři knihy, které nastartovaly aktuální vlnu zájmu o běhání a zdravý životní styl.

Tři knihy, které spojuje poutavý příběh, mimořádné výkony a obrovský potenciál motivovat čtenáře ke změně. Kniha Zrozeni k běhu čtenáře přesvědčí, aby dali vale běžeckému pásu a vyběhli ven.

Jurekův bestseller Jez a běhej nás přesvědčí, že je možné běhat extrémně náročné závody a přitom se stravovat vegansky.

A poslední z trojice - Takoví normální hrdinové - inspirují k tomu, abychom začali naslouchat vlastnímu tělu a vyšli z vydýchané posilovny, začali sportovat v přírodě a vydali se vstříct vlastním hrdinským výkonům.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Christopher McDougall

Christopher McDougall

Christopher McDougall (1962) je bývalý válečný zpravodaj agentury Associated Press a přispěvatel časopisu Men's Health. Třikrát se propracoval do užšího výběru na cenu National Magazine Award a psal pro Esquire, The New York Times Magazine, Outside, Men's Journal a New York. Jeho kniha Born to Run – Zrozeni k běhu (česky 2010) se stala světovým bestsellerem, byla přeložena do 50 jazyků a prodalo se jí několik milionů výtisků. Neméně úspěšné byly i autorovy další knihy, jako například Takoví normální hrdinové (česky 2015) nebo Běhání s oslíkem Shermanem (česky vyjde 2024) i dlouho očekávané pokračování fenomenální prvotiny Born to Run 2 – Zrozeni k běhu 2. Christopher McDougall žije a běhá mezi menonitskými farmami v okolí svého domova na venkově v Pensylvánii.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM