EN

Báchorky blanického rytíře

Miloš Zapletal


Báchorky blanického rytíře z pera Miloše Zapletala jedinečným způsobem aktualizují známé motivy o blanických rytířích. Jeden z nich, rytíř Prášil, se totiž zatoulá pod bájnou horu Blaník, kde zažívá nejrůznější příhody, se zvířátky, ale i s podivnými bytostmi. Blanický rytíř se seznámí s čtyřrohým beranem Knížákem, tajuplnými hejkaly, keltským druidem nebo se strašidelnou mátohou. Odhalí výpravy lesních nočních skřítků za blanickými poklady, sleduje svatbu oslů, objeví zlatonosný potok a další místa i bytos
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Oldřich Kaiser
Jazyk čeština
Původní název Báchorky blanického rytíře
Počet stran 96
EAN 8594159391079
Datum vydání 02.11.2018
Věk od 6
Formát 126x141 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Báchorky blanického rytíře z pera Miloše Zapletala jedinečným způsobem aktualizují známé motivy o blanických rytířích. Jeden z nich, rytíř Prášil, se totiž zatoulá pod bájnou horu Blaník, kde zažívá nejrůznější příhody, se zvířátky, ale i s podivnými bytostmi. Blanický rytíř se seznámí s čtyřrohým beranem Knížákem, tajuplnými hejkaly, keltským druidem nebo se strašidelnou mátohou. Odhalí výpravy lesních nočních skřítků za blanickými poklady, sleduje svatbu oslů, objeví zlatonosný potok a další místa i bytosti žijící pod Blaníkem.

Zvukovou verzi Báchorek blanického rytíře vypráví Oldřich Kaiser, který ji také doprovází na nejrůznější hudební nástroje.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM