EN

Medvídek Pú - Pohádky před usnutím

Kolektiv


Usínejte s pohádkou o Medvídkovi Pú!
V šesti milých pohádkách prožijete báječná dobrodružství s kamarády ze Stokorcového lesa. Přečtete si, jak se Klokánek učil skákat vysoko, jak Ijáček prožil krásný den, vyřešíte záhadu zmizelé zeleniny z Králíčkovy zahrádky, zahrajete si pěknou hru na laskavost, prožijete pěkný letní den s Púem a Prasátkem a zjistíte, jaký má být správný kamarád. Krátké příběhy jsou ideální na čtení a prohlížení při společných chvilkách před usnutím.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Winnie the Pooh My First Bedtime Storybook EGM21GLO0130
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Vichrová
Počet stran 72
EAN 9788025249826
Datum vydání 06.09.2021
Věk od 6
Formát 200x223 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba laminovaný potah + desky s molitanem

V šesti milých pohádkách prožijete báječná dobrodružství s kamarády ze Stokorcového lesa. Přečtete si, jak se Klokánek učil skákat vysoko, jak Ijáček prožil krásný den, vyřešíte záhadu zmizelé zeleniny z Králíčkovy zahrádky, zahrajete si pěknou hru na laskavost, prožijete pěkný letní den s Púem a Prasátkem a zjistíte, jaký má být správný kamarád.

Krátké příběhy jsou ideální na čtení a prohlížení při společných chvilkách před usnutím.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Medvídek Pú"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Medvídek Pú patří mezi jednu z nejoblíbenějších Disney postaviček vůbec. Letos slaví krásné kulaté 95.narozeniny. Medvídek Pú Pohádky před usnutím je nová nádherná publikace obsahující šest krátkých příběhů s ponaučením. Kniha je vhodná jako první čtení, protože text není nijak náročný, má velká písmena a ztučněné poučné fráze. Jednotlivé příběhy jsou krátké, plné ilustrací a přinášení skvělý námět, ze kterého si dítě odnese to nejlepší. Pokud máte rádi Medvídka Pú a hledáte vhodnou knihu pro vaše nejmenší, rozhodně doporučuji. Jedná se o knihu skutečných hodnot, které si vaše dítě zamiluje a bude v ní nadšeně listovat. Vhodné i jako krátké čtení před spaním. Celou recenzi najdete zde: http://kniznipristaviste.blogspot.com/2021/11/recenze-disney-medvidek-pu-pohadky-pred.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM