EN

Horkou jehlou

Rudolf Havlík


Báječné dobrodružství v šíleném světě
Dávám věci do pořádku. To je moje práce. Hasím průšvihy pro textilní korporace na druhé straně světa. V Indii, Číně nebo Bangladéši. Viděl jsem bouřky nad Himálajem a svítání na ostrově, co není na mapě. Potkávám lidi, které nikdo nezná, a vídám věci, které bychom měli znát, ale nechceme. Někdy mi jde o krk a jindy mi do klína spadnou všechny krásy světa. Řekl bych vám, abyste se připoutali, ale tahle jízda je bez pásů. Tak se mě držte.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Nikola Logosová
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788026721369
Datum vydání 28.10.2021
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,41
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Druhý dobrodružný román známého českého režiséra nabízí asijskou exotiku, humor, ale také zamyšlení

Rudolf Havlík je filmový režisér, scenárista a spisovatel. Býval taky barman, manažer, trenér, vězeň, řidič, grafik i nezaměstnaný. Měl úspěšný blog, vydal šest knih, natočil pět filmů a jeden přírodopisný seriál. Procestoval skoro celý svět, viděl věci, nad kterými zůstává rozum stát, a zažil okamžiky, nad kterými se ustrne srdce.

Dávám věci do pořádku. To je moje práce. Hasím průšvihy pro textilní korporace na druhé straně světa. V Indii, Číně, Indonésii nebo Pákistánu. Viděl jsem bouřky nad Himálajem a svítání na ostrově, co není na mapě. Cítil jsem déšť uprostřed džungle v Malajsii a spalující horko na indických pláních. Slyšel jsem burácení vodopádů v Bangladéši a praskání ledovců v Arktidě. Potkávám lidi, které nikdo nezná, a vídám věci, které bychom měli znát, ale nechceme. Někdy mi jde o krk a jindy mi do klína spadnou všechny krásy světa. Řekl bych vám, abyste se připoutali, ale tahle jízda je bez pásů. Tak se mě držte.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rudolf Havlík

Rudolf Havlík

Jsem filmový režisér, scenárista a spisovatel. Býval jsem barman, manažer, trenér, vězeň, řidič, grafik i nezaměstnaný. Měl jsem úspěšný blog, vydal jsem šest knih, natočil pět filmů a jeden přírodopisný seriál, který mám moc rád. Snažím se pomáhat druhým a také se postarat sám o sebe, o lidi, kteří jsou mými přáteli, a o ty, které miluji. Procestoval jsem skoro celý svět, viděl věci, nad kterými zůstává rozum stát, a zažil okamžiky, nad kterými se ustrne srdce. A tak to dělám pořád.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM