EN

Divadélko od vedle

Sonja Danowski


Příběh o jednom velkém kamarádství, ke kterému se děti budou vracet znovu a znovu.
Sourozenci Pavlík a Pia se mají moc rádi. A stejně rádi si spolu hrají se svým vypiplaným maňáskovým divadlem. Jenže když se do jejich sousedství přestěhuje se svými rodiči Rýša, který má ty nejlepší klukovské hračky, sourozenecké přátelství jde stranou. Jak se s tím Pia vypořádá? A uvědomí si Pavlík, jak se jeho sestřička cítí? Pomocí svých výjimečných ilustrací vypráví Sonja Danowski dojemný příběh o přátelství, trampotách prvních kamarádství, o síle dobré vůle a vzájemné pomoci.

Detailní informace

Ilustrátor Sonja Danowski
Jazyk čeština
Původní název Das Theater von Nebenan
Původní jazyk němčina
Počet stran 48
EAN 9788026616672
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 10
Formát 210x273 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,51
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sourozenci Pia a Pavlík se mají rádi a často si spolu hrají s maňásky. Když se však do vedlejšího domu přistěhuje Ríša, který má spoustu skvělých hraček, Pavlík s ním začne trávit všechen svůj čas. Pia se začne cítit odstrčeně, ale pak se kvůli nečekané události vše změní a maňáskové divadélko dostane úplně nový rozměr...

Příběh, který citlivě představuje pocity dětí během navazování nových kamarádství i při řešení konfliktů. Krásně ilustrovaná knížka dětem ukazuje, že všechny obtíže i zdánlivě beznadějné situace se mohou rázem obrátit k lepšímu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM