EN

Dodo

Cesty do neznáma

Vrána Klener


Ilustrovaná bajka z ptačí říše o síle samoty i přátelství, o vnímání odlišností a svobodě i strachu být těmi, kým skutečně jsme.
Dodo je symbolický obrázkový příběh z ptačí říše, který připomíná náš vlastní, lidský svět. Pojďme se společně vydat na cestu malého Doda, který se ocitne v prostředí, kam přirozeně nepatří. Nebo ano? Možná bude jeho příběh tak trochu i cestou do naší vnitřní krajiny a přiměje nás zamyslet se nad řadou otázek. Proč se tak bojíme toho, co je jiné? Co to znamená, být sám? Jak těžké je postavit se ostatním?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788076503205
Datum vydání 19.04.2021
Věk od 4
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,373
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Dodo je symbolický obrázkový příběh z ptačí říše, který připomíná náš vlastní, lidský svět. Pojďme se společně vydat na cestu malého Doda, který se ocitne v prostředí, kam přirozeně nepatří. Nebo ano? Možná bude jeho příběh tak trochu i cestou do naší vnitřní krajiny a přiměje nás zamyslet se nad řadou otázek. Proč se tak bojíme toho, co je jiné? Co to znamená, být sám? Jak těžké je postavit se ostatním? Kdo je to přítel? Jsme připraveni na nečekané a jak nám v takovém případě pomůže naděje? Příběh prostřednictvím sugestivních ilustrací inspiruje k odpovědím na tyto otázky. Zároveň ale navádí k dalším, které zůstávají tiše číhat pod povrchem. A přiměje nás k úvahám nad tématy, která nás často rozdělují na nesmiřitelné tábory.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM