EN

Tyrani ze stínů

Clive Cussler


Pouze Juan Cabrillo a posádka lodi Oregon stojí mezi dvěma bojujícími magnáty a globální katastrofou.
Před dvěma tisíci lety císař východní říše svěřil mocné tajemství Svitků moudrosti skupině vybraných poddaných, kteří nakonec vešli do legend jako Devět neznámých mužů. Avšak jak tato legenda souvisí s děsivými událostmi v současnosti a vývojem ničivé umělé inteligence? Posádka lodi Oregon se vydává po horké stopě a rozkrývá nejen dávnou historii, ale hlavně musí nasadit všechny síly v boji na život a na smrt proti skupině zločinců disponující obrovskou silou a nevyčerpatelnými finančními prostředky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 13
Jazyk čeština
Původní název Shadow Tyrants
Původní jazyk angličtina
Řada Akta Oregon
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 320
EAN 9788026436270
Datum vydání 31.05.2021
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,68
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Před dvěma tisíci lety císař východní říše svěřil mocné tajemství Svitků moudrosti skupině vybraných poddaných, kteří nakonec vešli do legend jako Devět neznámých mužů. Avšak jak tato legenda souvisí s děsivými událostmi v současnosti a vývojem ničivé umělé inteligence? Posádka lodi Oregon se vydává po horké stopě a rozkrývá nejen dávnou historii, ale hlavně musí nasadit všechny síly v boji na život a na smrt proti skupině zločinců disponující obrovskou silou a nevyčerpatelnými finančními prostředky. Osud milionů lidí je tak opět v rukou Juana Cabrilla a jeho věrných druhů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Akta Oregon"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Clive Cussler

Clive Cussler

Clive Cussler žije střídavě v Arizoně a Coloradu. Je autorem nebo spoluautorem několika desítek knih, z nichž se většina stala bestsellery. Dá se říct, že hlavní hrdina většiny jeho románů, Dirk Pitt (mnohými označovaný jako „oceánografická verze Indiana Jonese“), je autorovo alter ego. Oba totiž spojuje dobrodružná povaha, zájem o hledání lodních vraků a také láska k automobilovým veteránům. Cusslerova rozsáhlá sbírka těchto vozidel je k vidění v jeho vlastním Muzeu v Coloradu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM