EN

Vzdálená místa

Filip Klouda


Psychologický thriller o mladé ženě. Návrat Sam domů se promění v noční můru, když za záhadných okolností zmizí celá její rodina.
„Povíš mi to, až přistaneš.“ To jsou poslední slova, která studentka Sam Graysonová slyší před startem letadla z úst své matky. Po přistání jsou však její rodiče a mladší bratr nedostupní. V jejich idylickém rodinném domě jsou rozsvícená světla, zapnuté počítače a vyvěšené vánoční ozdoby – Graysonovi ale jako by se vypařili. Sam se pouští do vyčerpávajícího pátrání po svých nejbližších.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076502451
Datum vydání 20.05.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,415
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

„Povíš mi to, až přistaneš.“ To jsou poslední slova, která studentka Sam Graysonová slyší před startem letadla z úst své matky. Po přistání jsou však její rodiče a mladší bratr nedostupní. V jejich idylickém rodinném domě jsou rozsvícená světla, zapnuté počítače a vyvěšené vánoční ozdoby – Graysonovi ale jako by se vypařili.

Sam se pouští do vyčerpávajícího pátrání po svých nejbližších. Chce zjistit, co se přihodilo ve zlomových šesti hodinách, kdy byla dvanáct tisíc metrů nad zemí. Přitom netuší, že skutečný teror ji teprve čeká.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM