EN

Žárlivost a jiné povídky

Jo Nesbo


Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi
Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku. Taxikář nachází v šéfově autě náušnici své manželky. Žena letící z New Yorku do Londýna se kvůli manželově nevěře rozhodla spáchat sebevraždu a bez okolků své plány svěřuje podivnému spolucestujícímu. Nebezpečný kolotoč silných emocí se dává do pohybu… a už nepůjde zastavit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Sjalusimannen og andre fortellinger
Původní jazyk norština
Počet stran 224
EAN 9788076621961
Datum vydání 06.09.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Fleet
Hmotnost 0,335
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček.

Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku. Taxikář nachází v šéfově autě náušnici své manželky. Žena letící z New Yorku do Londýna se kvůli manželově nevěře rozhodla spáchat sebevraždu a bez okolků své plány svěřuje podivnému spolucestujícímu.

Nebezpečný kolotoč silných emocí se dává do pohybu… a už nepůjde zastavit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jo Nesbo

Jo Nesbo

Jo Nesbo je světoznámý norský spisovatel a hudebník, proslul zvláště sérií kriminálních románů s vrchním komisařem Harrym Holem, z nichž první vyšel již v roce 1997. Píše ale také thrillery, povídky či knihy pro děti, v nichž jako hlavní postava vystupuje potrhlý vynálezce doktor Proktor. Za svou tvorbu získal řadu domácích i zahraničních literárních ocenění. Jeho knihy se dočkaly překladu do více než padesáti jazyků a celosvětově se jich prodalo již přes 55 milionů.
Zobrazit profil autora

Recenze

Femina.cz - Knižní tipy pro sychravé dny

...A my pro tebe máme knižní novinky, které by ti neměly uniknout.

knihazaknihou.cz - Recenze – Žárlivost a jiné povídky

...Temná zákoutí lidských duší včetně jejich nejčernějších slabin jsou lákadlem pro všechny čtenáře, kterým se líbí ponurá severská atmosféra...

knihazaknihou.cz - Žárlivost a jiné povídky

...Temná zákoutí lidských duší včetně jejich nejčernějších slabin jsou lákadlem pro všechny čtenáře, kterým se líbí ponurá severská atmosféra...
NAPIŠTE NÁM