EN

Václav Havel: ilustrovaný životopis

Jan Singer


Originální zpracování zásadních momentů života Václava Havla
Havel byl chemickým laborantem, kulisákem, režisérem, spisovatelem, pedantským organizátorem, bohémem, extravagantním kuchařem, milujícím manželem i sobeckým nevěrníkem, morální autoritou i buřičem, vězněm i prezidentem. V každé své roli však vždy zůstával člověkem. Jeho příběh je proto příběhem tlaků, kterým musel čelit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Matěj Pospíšil
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076833876
Datum vydání 28.09.2023
Věk od 10
Formát 170x243 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,448
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ilustrovaný životopis Václava Havla přináší originální pohled na několik zásadních okamžiků jeho života. Byl chemickým laborantem, kulisákem, režisérem, spisovatelem, pedantským organizátorem, bohémem, extravagantním kuchařem, milujícím manželem i sobeckým nevěrníkem, morální autoritou i buřičem, vězněm i prezidentem. V každé své roli však vždy zůstával člověkem.

Jeho příběh je proto příběhem tlaků, kterým musel čelit. Cenzor, Našeptávač a Agent strážný mu byli stále nablízku. Stále v patách. Naplňovali jeho život absurdními i tíživými situacemi. Nutili ho se rozhodovat. Nutili ho stát se tím, kým v jádru byl. To oni jsou skutečnými autory Havlova příběhu. A právě proto se stali i vypravěči této knihy.

Další tituly z řady "Ilustrovaný životopis"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM