EN

Modrotisková pohádka

Martina Dvořáková


Pohádkový příběh o malém Vašíkovi, který musí zachránit tatínkovu modrotiskařskou dílnu. Nechybí kouzelné království, princezna, tři pohádkové úkoly, trocha ponaučení ani spousta napětí.
Vašíkův tatínek je barvíř. Jenže mu nedorazila dodávka indigovníku – a bez něj nebude žádný modrotisk! Co teď? Naštěstí se Vašík náhodou ocitne v modrobílém království, kde potká motýla modráska, modrého ježka Azura, vílu Rozárku a také princeznu Indigo. Ta mu přislíbí zásoby indigovníku, jen musí splnit tři úkoly. Podaří se to Vašíkovi? A co se v modrobílém království naučí o modrotisku i o tom, jak je důležité držet pospolu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788076502390
Datum vydání 03.12.2020
Věk od 5
Formát 200x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,355
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Vašíkův tatínek je barvíř. Jenže mu nedorazila dodávka indigovníku – a bez něj nebude žádný modrotisk! Co teď? Naštěstí se Vašík náhodou ocitne v modrobílém království, kde potká motýla modráska, modrého ježka Azura, vílu Rozárku a také princeznu Indigo. Ta mu přislíbí zásoby indigovníku, jen musí splnit tři úkoly. Podaří se to Vašíkovi? Jakou roli sehraje písnička jeho maminky? A co se v modrobílém království naučí o modrotisku i o tom, jak je důležité držet pospolu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM