EN

Odhal svého vnitřního jednorožce

Oliver Luke Delorie


Objevte, jak jednorožci vytvářejí svojí magickou auru kolem všeho, čeho se dotknou. Tenhle iustrovaný zápisník vám s tím pomůže!
Uvnitř této knihy najdete podněty k psaní, seznamy úkolů a stránky na čmárání, které vás povzbudí k tomu, abyste prožívali svět jako jednorožec. Někdy totiž stačí jen ukázat svůj roh a nechat vaše kouzelné já zářit! Psaní deníků je relaxační činnost pro každého a tento rozmarný přístup k náročným životním situacím vám pomůže udržet si nadhled. Buďte jako jednorožec a přivítejte ve svém životě kouzlo.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Find Your Inner Unicorn
Původní jazyk angličtina
Překladatel Miroslava Mrázová
Počet stran 192
EAN 9788076612204
Datum vydání 21.10.2021
Věk od 11
Formát 145x195 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Uvnitř této knihy najdete podněty k psaní, seznamy úkolů a stránky na čmárání, které vás povzbudí k tomu, abyste prožívali svět jako jednorožec. Někdy totiž stačí jen ukázat svůj roh a nechat vaše kouzelné já zářit! Každá stránka nabízí jiný způsob, jak se vyjádřit, ať už výrobou právě jednorožčího rohu, nebo zaznamenáním kouzelných snů. Psaní deníků je relaxační činnost pro každého a tento rozmarný přístup k náročným životním situacím vám pomůže udržet si nadhled. Buďte jako jednorožec a přivítejte ve svém životě kouzlo.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM