EN

Matka s ručením omezeným

Uljana Donátová


Přišla o muže, našla dceru, dovolila si milovat
Kamilin život je v troskách. Manžel jí u večeře oznámí, že se „asi zamiloval“ do jiné, pak v klidu dojí steak a odejde. Za několik dní jí u dveří zazvoní policisté a přivedou patnáctiletou dívku – manželovu dceru z prvního manželství, které Kamila tajně přezdívá Příšera. Ty dvě se sedm let nesnášely, teď budou muset zatáhnout drápky a najít způsob, jak spolu vyjít. Zdá se, že nakonec najdou ještě mnohem víc.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788026720706
Datum vydání 19.08.2021
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,315
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

To poslední, čím by Kamila chtěla hojit zraněné city poté, co ji opustil manžel, je péče o nevlastní pubertální dceru. Jenže realita se nedá zakrýt mejkapem. Kamila je postavená před hotovou věc, stane se macechou, matkou s ručením omezeným. Její život se nečekaně promění v dívčí válku o klíčové pozice – o blízké vztahy, sebejistotu, pochopení i odpuštění. Kdo vlastně vyhraje?

Uljana Donátová ve své další knize servíruje břitký mezigenerační střet dvou žen, za nímž nestojí nic menšího než touha po hluboké lásce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Uljana Donátová

Uljana Donátová

Vystudovala Fakultu žurnalistiky UK a začala pracovat ve filmové distribuci. Byla redaktorkou a filmovou recenzentkou ve známém pražském večerníku Večerní Praha, jako šéfredaktorka vedla filmový magazín Film Jam, následně pracovala jako scenáristka a dramaturg televizních pořadů Dotkněte se hvězd a Kinobox. Od roku 2000 působí jako tisková mluvčí a PR manažerka Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Mediálně zastupovala již více než čtyřicet českých filmů. V roce 2018 vydala svou knižní prvotinu Taková ženská jako já, o rok později následoval román Matka v trapu. Její zatím poslední kniha nese název Matka s ručením omezeným.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM