EN

Delegátka pod rouškou nejistoty

Jitka Herzánová


Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené!
Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy? Zvu vás na řeckou dovolenou, která se odehrává v podivné době. V době, kdy „maska“ – řecký výraz pro roušku – plní i metaforickou funkci, protože ty látkové či papírové nejsou zdaleka jediné, které lidé nosí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Delegátka pod rouškou nejistoty
Počet stran 216
EAN 9788026436119
Datum vydání 17.05.2021
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,516
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se v létě 2020 poštěstilo vycestovat? Jsou naštvaní a nervózní, nebo naopak vděční za možnost rekreace, a tím pádem bezproblémoví? Jak probíhalo testování a jak vypadá karanténní hotel? A jak celou situaci vnímali Řekové? Dokázali vyměnit objímání a líbání za pozdrav loktem?

Zvu vás na exkurzi do několika dní letošní podivné sezóny, kde „maska“ – řecký výraz pro roušku – plní i poněkud metaforickou funkci, protože ty látkové či papírové nejsou zdaleka jediné, které lidé nosí.

Řecký slovníček a typický humorný nádech knihy jsou samozřejmostí.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Herzánová

Jitka Herzánová

Jitka Herzánová (* 1986 v Třebíči) se nikdy moc nedokázala udržet na jednom místě. Již během studií ji bavilo poznávat, většinou autostopem, krásy Evropy a po ukončení škol různorodého zaměření vyrazila i dále. Navštívila téměř 50 zemí, ale nejblíže má k Řecku, kde posledních 7 let působí jako delegátka. Mimoto pracovala jako servírka, barmanka, lovkyně vačic, průvodkyně poznávacích zájezdů (Vietnam, Malajsie, Indie, Nový Zéland a Evropa), učitelka angličtiny a sběračka nejrůznějších plodů. Momentálně žije v Praze a nemůže se dočkat, až se svět uzdraví a ona se bude moci znovu vydat na cesty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM