EN

Helenin diamant

Amy Meyerson


Odhalit pravdu o minulosti je jediný způsob, jak zlepšit budoucnost
Millerovi mají k dokonalé rodince daleko. Odcizené sourozence Beck, Ashley a Jakea svede dohromady až smrt jejich výstřední babičky Helen a neuvěřitelné dědictví z její pozůstalosti – 137karátový Florentský diamant, který se před stoletím ztratil z Rakouského císařství. Zatímco Millerovi hledají odpověď na otázku, jak se jeden z nejhledanějších diamantů světa dostal do Heleniny ložnice, odhalují pravdu tragičtější, než si kdy dokázali představit, pravdu, která jejich rodinu navždy změní.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Imperfects
Původní jazyk angličtina
Překladatel Helena Šváchová
Počet stran 384
EAN 9788026723134
Datum vydání 04.08.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,517
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Millerovi zdaleka nejsou dokonalá rodinka. Odcizené sourozence Beck, Ashley a Jakea po letech svede dohromady až smrt jejich výstřední a tajemné babičky Helen a přinutí je čelit starým záštím a zradám. Rodinná atmosféra ještě o poznání zhoustne, když Beck objeví v babiččině pozůstalosti neuvěřitelné dědictví – Florentský diamant, 137karátový žlutý drahokam, který se před stoletím ztratil z Rakouského císařství.

V urputné snaze zjistit, jak se jeden z nejhledanějších diamantů světa dostal do Heleniny ložnice, začnou Millerovi zkoumat minulost své rodiny a uvědomí si, jak málo toho o své statečné a houževnaté babičce vědí. Vyvstává před nimi pravda tragičtější a mocnější, než si kdy dokázali představit, pravda, která navždy změní jejich vztah k rodinnému dědictví i k sobě navzájem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM