EN

Sestry ve zbrani a písni

Rebecca Ross


Obstojí sestry v těžké zkoušce, kterou pro ně připravili mágové toužící po moci?
Evadne se nemůže dočkat, až uvidí svoji sestru Halcyon, která má po osmi letech v armádě přijet domů. Když se Halcyon objeví dřív, než bylo v plánu, Evadne okamžitě pochopí, že něco je špatně. Sestra byla obviněna z vraždy a je na útěku. Halcyon je odsouzena k patnácti rokům nucených prací a Evadne se nabídne, že část trestu odslouží za ni. Když na nucené práce nastupují, netuší, že budou čelit mnohem horším ranám osudu, než je hrozba smrti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Původní název Sisters of Sword and Song
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lucie Schürerová
Počet stran 400
EAN 9788025351499
Datum vydání 03.06.2021
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,495
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Evadne se nemůže dočkat, až uvidí svoji sestru Halcyon. Po osmi letech služby v královnině armádě má přijet domů a celá vesnice netrpělivě očekává její návrat. Když se Halcyon objeví dřív, než bylo v plánu, Evadne okamžitě pochopí, že něco je špatně. Dozvídá se, že sestra byla obviněna z vraždy a je na útěku.

V procesu, který následuje, je Halcolyn odsouzena k patnácti rokům nucených prací. Evadne udělá cokoliv, aby sestru zprostila viny, a tak nabídne, že část trestu odslouží za ni. Když na nucené práce společně nastupují, netuší, že budou čelit mnohem horším ranám osudu, než je neustálá hrozba smrti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM