EN

Já to měl první!

Komiksový manuál, jak přežít rodičovskou dovolenou

Barbora Brůnová


Sbírka krátkých humorných komiksů o peripetiích života na rodičovské dovolené.
Taky občas ráno počítáte, kolik hodin ještě zbývá, než půjdou zase spát? A když už jich máte akorát tak dost a konečně je uložíte, prohlížíte si v mobilu jejich fotky? Taky jste byli přesvědčení, že budete mít to nejklidnější a nejvychovanější dítě – do chvíle, než se vám narodilo? A taky máte občas pocit, že jste ten nejneschopnější rodič na světě? Nejste v tom sami! Přesvědčte se a zasmějte se situacím, při kterých vám běžně do smíchu není.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788076501225
Datum vydání 17.08.2020
Věk od 18
Formát 150x218 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,333
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Taky občas ráno počítáte, kolik hodin ještě zbývá, než půjdou zase spát? A když už jich máte akorát tak dost a konečně je uložíte, prohlížíte si v mobilu jejich fotky? Taky jste byli přesvědčení, že budete mít to nejklidnější a nejvychovanější dítě – do chvíle, než se vám narodilo? A taky máte občas pocit, že jste ten nejneschopnější rodič na světě?

Nejste v tom sami! Přesvědčte se a zasmějte se situacím, při kterých vám běžně do smíchu není.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Michal Mak
Zasmál jsem se u toho. Je to vtipné a trefné. Podpoří to rodiče v jejich údělu. Jediná nevýhoda, že je to hned přečtený.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Brůnová

Barbora Brůnová

Původně učitelka francouzštiny a výtvarné výchovy, v současnosti profesionální knižní a reklamní ilustrátorka a komiksová kreslířka je autorkou více jak deseti knih a mnoha komiksových leporel. Je maminka dvou synů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM