EN

Otazníky detektiva Štiky

Jiří Lapáček


Knížka nejen pro pamětníky Ohníčku!
Pro pamětníky i současné děti! Komiks s hádankou o veselém obtloustlém detektivovi, který řeší zapeklité případy, vytvářel ilustrátor Jiří Kalousek patnáct let pro časopis Ohníček.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788000059891
Datum vydání 12.10.2020
Věk od 6
Formát 240x160 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Otazníky detektiva Štiky patří mezi komiksy, které si oblíbilo hned několik generací čtenářů. Komiks o obtloustlém detektivovi, který řeší zapeklité případy, a úlohou čtenářů je odhalit jejich řešení, vycházel více než deset let v časopise Ohníček. Významný malíř Jiří Kalousek kreslil detektiva nejdřív černobíle, později i barevně. V naší knize je výběr z více než 350 komiksů, při výběru jsme se opírali především o dochované originály. Kniha je určena pamětníkům časopisu Ohníček, ale stejně tak potěší i současné děti, protože veselý detektiv s tlustými obroučkami je stále populární a oblíbený.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM