EN

Džungle v kuchyni

Ivanka Devátá


Vzpomínky známé české herečky okořeněné recepty
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných? Omyl. Spíše se dozvíte, že ve dvaceti letech ještě neuměla uvařit ani kafe. A tak začala vstřebávat jakékoliv znalosti z oboru gastronomie, přičemž byla ochotná osvojit si recept i vyhlášené bordelmamá, pokud by stál za to. A hle, vdala se třikrát a nikdo se s ní nechtěl rozvést. A proč? Protože úžasně vařila.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr humor
Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788026718925
Datum vydání 15.10.2020
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,232
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných? Omyl. Spíše se dozvíte, že ve dvaceti letech ještě neuměla uvařit ani kafe a jaké to bylo dobrodružství. A tak začala vstřebávat jakékoliv znalosti z oboru gastronomie, přičemž byla ochotná osvojit si recept i vyhlášené bordelmamá, pokud by stál za to. A hle, přesto se vdala třikrát a nikdo se s ní nechtěl rozvést. A proč? Protože úžasně vařila.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivanka Devátá

Ivanka Devátá

Ivanka Devátá se narodila 27. listopadu 1935. Dětství prožila v Brně, roku 1950 přesídlila s rodiči do Plzně. Po absolvování pražské DAMU nastoupila do angažmá v Realistickém divadle, kde setrvala čtyřiatřicet let. Spolupracovala i s rozhlasem a televizí (seriál Rodina Bláhova, filmy Samota, Obrácení Ferdyše Pištory, Mstitel). V posledních letech své filmové kariéry hrála ve filmech Fotograf, Školní výlet nebo v televizních seriálech Velmi křehké vztahy, Stopy života, Temný kraj a svůj hlas propůjčila slečně Marplové ve stejnojmenném seriálu britské televize. Těžiště své práce poté přesunula do oblasti literární tvorby. Její povídky a fejetony nacházejí uplatnění v tisku v rozhlase.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM