EN

Tajné bratrstvo II.

Barbro Lindgren


Tajné bratrstvo Barbro Lindgrenové patří k výjimečným knihám, které dokáží učarovat dětem i dospělým jako třeba medvídek Pú.
V Honzíkově království za šeříkovým plotem žije spousta prapodivných bytůstek, a ať už jsou plyšoví, gumoví, z korku nebo hlíny, prožívají své velké radosti i strasti a snaží se přijít na kloub záhadám, přesně jako v opravdovém životě. Vždyť už je z předchozí knihy Tajné bratrstvo trochu známe. V druhém díle očekávají Honzík a všichni jeho kamarádi s napětím přílet potrhlého Špunta.

Detailní informace

Ilustrátor Nikola Hoření
Jazyk čeština
Počet stran 148
EAN 9788075580283
Datum vydání 27.10.2017
Věk od 7
Formát 162x212 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,427
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"Tajné bratrstvo Barbro Lindgrenové patří k výjimečným knihám, které dokáží učarovat dětem i dospělým jako třeba medvídek Pú.

V Honzíkově království za šeříkovým plotem žije spousta prapodivných bytůstek, a ať už jsou plyšoví, gumoví, z korku nebo hlíny, prožívají své velké radosti i strasti a snaží se přijít na kloub záhadám, přesně jako v opravdovém životě. Vždyť už je z předchozí knihy Tajné bratrstvo trochu známe. V druhém díle očekávají Honzík a všichni jeho kamarádi s napětím přílet potrhlého Špunta. Starouš Méďa se ovšem mezitím věnuje bádání o svých předcích, Pižmovka jako vždy sepisuje báseň a Ruda najde malou medvědí holčičku Punťu, do které se všichni naráz zamilují, i když jim do života vnese pořádný zmatek. A hlavně si všichni lámou hlavu s tím, jakým způsobem se asi Špunt objeví. Přiletí, připluje nebo přiskáče?

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM