EN

Tajné bratrstvo

Barbro Lindgren


Příběhy ze života Honzíkových hraček, vyprávěné láskyplně, smutně a drsně zároveň, a navíc s nezaměnitelným svérázem, zaujetím a humorem.
V Honzíkově království žije spousta svérázných bytostí přesně tak, jak to bývá i v životě. Každý si tu uvažuje po svém. Pes Ruda je naprosto přesvědčen, že jsme tu proto, abychom žrali kosti, zato Starouš Méďa si myslí, že největší radost v životě přinášejí neštěstí všeho druhu. Příběhy ze života Honzíkových hraček jsou vyprávěny láskyplně, smutně a drsně zároveň, a navíc s nezaměnitelným svérázem, zaujetím a humorem.

Detailní informace

Ilustrátor Nikola Hoření
Jazyk čeština
Počet stran 164
EAN 9788087596197
Datum vydání 13.05.2016
Věk od 7
Formát 162x212 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,525
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"V Honzíkově království žije spousta svérázných bytostí přesně tak, jak to bývá i v životě. Každý si tu uvažuje po svém. Pes Ruda je naprosto přesvědčen, že jsme tu proto, abychom žrali kosti, zato Starouš Méďa si myslí, že největší radost v životě přinášejí neštěstí všeho druhu. Příběhy ze života Honzíkových hraček jsou vyprávěny láskyplně, smutně a drsně zároveň, a navíc s nezaměnitelným svérázem, zaujetím a humorem. Recenzenti z celého světa tuto slavnou knihu Barbro Lindgrenové přirovnávají pro její nápaditost a originální smysl pro humor (i když jde o hodně vážná témata) k Milneovu Medvídkovi Pú. Příběh totiž dokáže zaujmout přemýšlivé čtenáře všech věkových kategorií – děti i dospělé. Všechno se v něm točí kolem tajného bratrstva zabývajícího se zásadními otázkami o smyslu života.

Pro co my tady vlastně žijeme?

Vtipné »švédské« obrázky Nikoly Hoření (ilustrovala velmi úspěšné Příhody matky Přírody Radka Malého, nominované na Zlatou stuhu za rok 2014) a typografie výtvarníka Luboše Drtiny usazují příběh v přímo geniálním kontextu.

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM