EN

Nesmrtelný méďa

Kristýna Täubelová


Hluboký a něžný, že roztluče srdce i mnohých dospělých čtenářů a pootevře dvířka na zaprášenou půdu jejich dětství, takový je příběh knížky Kristýny Täubelové.
Příběh knížky by se dal shrnout do jedné věty. Ostatně o moc víc jich v Nesmrtelném méďovi nenajdete, jenže je to příběh tak hluboký a něžný, že roztluče srdce i mnohých dospělých čtenářů a pootevře dvířka na zaprášenou půdu jejich dětství.

Detailní informace

Ilustrátor Kristýna Täubelová
Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 9788087596425
Datum vydání 23.10.2014
Věk od 6
Formát 155x240 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,314
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"Starý plyšový medvídek odložený na tmavé půdě – tento obraz jakoby ze zašlých časů dětství představuje východisko půvabné autorské knihy scénografky Kristýny Täubelové. Poetický jazyk se v ní pojí s nádherným výtvarným doprovodem a dohromady tvoří překrásnou příležitost ke společnému prohlížení a předčítání rodičů, prarodičů a dětí.

Příběh knížky, kterou držíte v ruce, by se dal shrnout do jedné věty. Ostatně o moc víc jich v Nesmrtelném méďovi nenajdete, jenže je to příběh tak hluboký a něžný, že roztluče srdce i mnohých dospělých čtenářů a pootevře dvířka na zaprášenou půdu jejich dětství. Kolikrát se tohle bude opakovat…"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM