EN

Klášter Nejsvětějšího srdce

Štěpánka Jislová


Komiksové album o dvaasedmdesáti stranách talentované Štěpánky Jislové vypráví příběh mnicha Stibora, který žije v klášteře obklopeném toxickou mlhou.
Komiksové album o dvaasedmdesáti stranách talentované Štěpánky Jislové vypráví příběh mnicha Stibora, který žije v klášteře obklopeném toxickou mlhou.

Detailní informace

Žánr komiks
Ilustrátor Štěpánka Jislová
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788075580214
Datum vydání 01.11.2017
Věk od 14
Formát 176x250 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

"Mladý mnich Stibor žije v klášteře obklopeném toxickou mlhou. Strávil tu celý svůj život a stejně jako všichni ostatní věří, že mlha pokrývá celý svět. Jeho dny sestávají z práce a modliteb, ale nyní se dostává do věku, kdy mu jednoduchý klášterní řád přestává stačit. Jednotvárnost dění a řada podivných předpisů v mnišském životě jej přinutí hledat odpovědi a snažit se o změnu zavedeného systému. Podaří se mu rozbít jednotvárnost všedních dnů a vyjít za obzor?

 

Komiksové album o dvaasedmdesáti stranách talentované Štěpánky Jislové, studentky ateliéru Ilustrace a grafiky na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara v Plzni, se drží způsobu vyprávění evropského mainstreamu, s jasně vystavěným příběhem a popisnou kresbou. Původní kresba byla provedena tužkou a dále digitálně kolorována v neutrálních odstínech, které podtrhují náladu vyprávění. Stiborův příběh má velmi sugestivní neopakovatelnou atmosféru a nabízí mnoho námětů k zamyšlení.

 "

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM